Aconseguim la renovació de contractes a set anys i mateix preu per les veïnes de Rocafort 126

La immobiliària mantenia els veïns en pròrrogues d’un any o sis mesos per tal d’esquivar la regulació de lloguers.

Després de mig any sense resposta, mig centenar de persones del Sindicat de Llogateres es van plantar a Finques Teixidor (Comte d’Urgell, 100) per denunciar la situació que pateixen les veïnes de Rocafort 126 i exigir una taula de negociació entre la immobiliària, el Sindicat de Llogateres i l’empresa propietària (Marvi Eixample). Després de dos hores de negociació entre les veïnes, el Sindicat, la propietat (telefònicament) i la immobiliària, es va arribar al compromís de signar el proper 3 de desembre quatre renovacions de contracte a set anys i al mateix preu, tal com marca la regulació de lloguers. Les veïnes afectades, portaven des d’abans de la COVID-19 demanant la renovació dels contractes, però la immobiliària només accedia a fer pròrrogues d’un any o de sis mesos (acollint-se a les pròrrogues covid).

El Sindicat de Llogateres denunciem la sistemàtica situació en què moltes immobiliàries i arrendadors es neguen a renovar els contractes a 7 anys i amb el preu regulat per tal d’esquivar el compliment de la regulació de preus i alertem de la inseguretat i inestabilitat que això genera a les famílies llogateres. Per això exigim al Govern de la Generalitat que la LAU catalana, a més de garantir la regulació de preus dels lloguers, reguli la duració dels contractes i que aquests siguin renovables automàtica i obligatòriament, sempre i quan les llogateres compleixin en les seves obligacions i la propietat no necessiti la llar per ús propi o d’un familiar proper.

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.
Política de cookies

Tanca