Avís Legal

1. Aspectes generals

Llegeix atentament el següent avís legal relatiu al lloc web de ASSOCIACIÓ SINDICAT DE LLOGATERS I LLOGATERES. Si tens qualsevol qüestió relativa al mateix no dubtis a contactar amb nosaltres a través de l’apartat Contacta https://sindicatdellogateres.org/contacta.

ASSOCIACIÓ SINDICAT DE LLOGATERS I LLOGATERES, amb CIF G-66992280 gestiona els continguts del lloc web https://sindicatdellogateres.org amb domicili social a aquest efecte en c/ Casp 43, bx. 08010- Barcelona.

Acceptació i vigència de les condicions generals i particulars

La navegació en aquesta pàgina web t’atribueix la condició d’usuari i suposa la teva acceptació plena i sense reserves de totes i cadascuna de les Condicions Generals i Particulars vigents en el moment en què com a usuari accedeixis a la pàgina web.

ASSOCIACIÓ SINDICAT DE LLOGATERS I LLOGATERES es reserva el dret a ampliar i modificar unilateralment, en qualsevol moment i sense previ avís, la presentació, configuració i continguts de la pàgina web, així com suspendre temporalment la presentació, configuració, especificacions tècniques i serveis del lloc web, de la mateixa forma.

2. Condicions generals d’ús del lloc web

2.1 Obligacions d’ús

Amb caràcter general, com a usuari t’obligues al compliment de les presents condicions i termes d’ús, a obrar sempre conforme a la llei, als bons costums, a les exigències de la bona fe, a emprar la diligència adequada a la naturalesa del servei del qual gaudeixes i abstenint-te d’utilitzar el present lloc web de qualsevol forma que pugui impedir, danyar o deteriorar el normal funcionament d’aquest, els béns o drets del titular ASSOCIACIÓ SINDICAT DE LLOGATERS I LLOGATERES de la resta d’usuaris o, en general, de qualsevol tercer.

En particular, i sense que això impliqui cap restricció a l’obligació assumida per l’usuari amb caràcter general de conformitat amb l’apartat anterior, com a usuari t’obligues, en la utilització del present lloc web a:

  • En cas que se’t faciliti, has de custodiar adequadament el “Nom d’usuari” i la “Contrasenya” que et sigui facilitada per ASSOCIACIÓ SINDICAT DE LLOGATERS I LLOGATERES com a elements identificadors i habilitadors per a l’accés als diferents serveis oferts en el lloc web, comprometent-te a no cedir el seu ús ni a permetre l’accés a ells de tercers, assumint la responsabilitat pels danys i perjudicis que poguessin derivar-se d’un ús indegut d’aquests.
  • No introduir, emmagatzemar o difondre en o des del lloc web, qualsevol informació o material que fora difamatori, injuriós, obscè, amenaçador, xenòfob, inciti a la violència, a la discriminació per raó de raça, sexe, ideologia, religió o que de qualsevol forma atempti contra la moral, l’ordre públic, els drets fonamentals, les llibertats públiques, l’honor, la intimitat o la imatge de tercers i, en general, que vulneri la normativa vigent espanyola i del seu país de residència.
  • No introduir, emmagatzemar o difondre mitjançant el lloc web cap programa d’ordinador, dades, virus, codi, o qualsevol altre fitxer que sigui susceptible de causar danys o qualsevol tipus d’alteració en el lloc web, en qualsevol dels serveis, o en qualsevol dels equips, sistemes o xarxes de ASSOCIACIÓ SINDICAT DE LLOGATERS I LLOGATERES o de qualsevol usuari, o en general de qualsevol tercer, que pugui impedir el normal funcionament d’aquests.
  • No destruir, alterar, utilitzar per al seu ús, inutilitzar o danyar les dades, informacions, programes, documents electrònics, o, en general, els fitxers, de ASSOCIACIÓ SINDICAT DE LLOGATERS I LLOGATERES dels Usuaris o de tercers.

ASSOCIACIÓ SINDICAT DE LLOGATERS I LLOGATERES podrà, en tot moment i sense previ avís, modificar les presents Condicions Generals, així com les Condicions Particulars que, si escau, s’incloguin, mitjançant la publicació d’aquestes modificacions en el lloc web amb la finalitat que puguin ser conegudes pels usuaris.

2.2 Exoneració de responsabilitat

ASSOCIACIÓ SINDICAT DE LLOGATERS I LLOGATERES no serà responsable:

  • Amb caràcter general, respecte de l’ús inadequat del seu lloc web. Els usuaris han de realitzar un ús adequat d’aquest, d’acord amb les condicions i termes anteriors, sense que cap responsabilitat pugui tenir el titular per la utilització indeguda.
  • Respecte de possibles deficiències tècniques. ASSOCIACIÓ SINDICAT DE LLOGATERS I LLOGATERES no serà responsable en cap cas de les alteracions en el servei que es produeixin per fallades en la xarxa elèctrica, en la xarxa de connexió de dades, en el servidor o en qualssevol de les prestacions.
  • Respecte a l’accés per tercers al seu sistema. ASSOCIACIÓ SINDICAT DE LLOGATERS I LLOGATERES adoptarà les cauteles tècniques necessàries a fi de protegir les dades i informació a la qual s’accedeix, però sense que sigui responsable d’actuacions de tercers que, vulnerant les mesures de seguretat establertes, accedeixin a les citades dades.
  • ASSOCIACIÓ SINDICAT DE LLOGATERS I LLOGATERES inverteix constantment en mitjans tecnològics que intenten minimitzar el risc de virus i programari similar, i continguts no autoritzats en els seus sistemes d’informació. Malgrat això, ets conscient que has d’adoptar les teves pròpies mesures orientades a minimitzar els danys ocasionats per programari no autoritzat, virus, troians i qualsevol classe del programari denominat malware, eximint a ASSOCIACIÓ SINDICAT DE LLOGATERS I LLOGATERES de tota responsabilitat que pogués derivar-se de la contenció de malware en els tractaments habilitats en la present web.

2.3 Utilització d’hiperenllaços

L’usuari d’Internet que vulgui introduir enllaços des de les seves pròpies webs a la pàgina web haurà de complir amb les condicions que es detallen a continuació sense que el desconeixement de les mateixes eviti les responsabilitats derivades de la Llei.

L’enllaç únicament vincularà amb la pàgina web però no podrà reproduir-la de cap manera (inline links, còpia dels textos, gràfics, etc.). Queda en tot cas prohibit, d’acord amb la legislació aplicable i vigent a cada moment, establir frames o marcs de qualsevol tipus que emboliquin a la pàgina web o permetin la visualització dels continguts a través d’adreces d’Internet diferents a les de la pàgina web i, en qualsevol cas, quan es visualitzin conjuntament amb continguts aliens a la pàgina web de manera que: (I) produeixi, o pugui produir, error, confusió o engany en els usuaris sobre la veritable procedència del servei o continguts; (II) suposi un acte de comparació o imitació deslleial; (III) serveixi per a aprofitar la reputació de la marca i prestigi de ASSOCIACIÓ SINDICAT DE LLOGATERS I LLOGATERES; o (IV) de qualsevol altra forma resulti prohibit per la legislació vigent.

No es realitzaran des de la pàgina que introdueix l’enllaç cap mena de manifestació falsa o incorrecta sobre ASSOCIACIÓ SINDICAT DE LLOGATERS I LLOGATERES, la seva adreça, empleats, clients o sobre la qualitat dels serveis que presta.

En cap cas, s’expressarà en la pàgina on se situï l’enllaç que ASSOCIACIÓ SINDICAT DE LLOGATERS I LLOGATERES ha prestat el seu consentiment per a la inserció de l’enllaç o que d’una altra forma patrocina, col·labora, verifica o supervisa els serveis del remitent.

Està prohibida la utilització de qualsevol marca denominativa, gràfica o mixta o qualsevol altre signe distintiu de ASSOCIACIÓ SINDICAT DE LLOGATERS I LLOGATERES dins de la pàgina del remitent excepte en els casos permesos per la llei o expressament autoritzats per ASSOCIACIÓ SINDICAT DE LLOGATERS I LLOGATERES i sempre que es permeti, en aquests casos, un enllaç directe amb la pàgina web en la forma establerta en aquesta clàusula.

La pàgina que estableixi l’enllaç haurà de complir fidelment amb la llei i no podrà en cap cas disposar o enllaçar amb continguts propis o de tercers que: (I) siguin il·lícits, nocius o contraris a la moral i als bons costums (pornogràfics, violents, racistes, etc.); (II) indueixin o puguin induir en l’usuari la falsa concepció que ASSOCIACIÓ SINDICAT DE LLOGATERS I LLOGATERES subscriu, recolza, s’adhereix o de qualsevol manera dóna suport, les idees, manifestacions o expressions, lícites o il·lícites, del remitent; (III) resultin inapropiats o no pertinents amb l’activitat d’en atenció al lloc, continguts i temàtica de la pàgina web del remitent. Igualment, l’usuari s’absté d’incloure en la pàgina web qualsevol hiperenllaç (d’ara endavant, “link”) dirigit a una pàgina web que contingui informació o continguts il·lícits, contraris a la moral i bons costums generalment acceptades, i a l’ordre públic.

2.4 Propietat intel·lectual i industrial

No es permet la utilització dels signes distintius (marques, noms comercials), excepte autorització expressa dels legítims titulars.

2.5 Jurisdicció i legislació aplicable

Els termes i condicions que regeixen aquest portal web i totes les relacions que poguessin derivar-se es troben salvaguardats per la legislació espanyola.

Qualsevol controvèrsia que pogués derivar-se de l’accés o la utilització d’aquest portal web serà de competència dels tribunals de la ciutat de Barcelona.

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.
Política de cookies

Tanca