Afilia’t!

Formulari d'afiliació. Apunta les teves dades en cada camp i envia.

Explica'm una mica més... de què serveix afiliar-se? ---> Motius per afiliar-se


Els camps amb * són obligatoris

Condicions del lloguer. Són preguntes opcionals però ens ajuden molt a fer un diagnosi de la situació de l'afiliació.Tria la quota anual que s'ajusta a la teva situació.


En compliment de la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal i el seu Reglament L’ASSOCIACIÓ DEL SINDICAT DE LLOGATERS I LLOGATERES, inscrit a l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, li informa que vostè consent que les seves dades passin a formar part d'un fitxer titularitat de l’Associació i del que la seva finalitat és gestionar la seva afiliació. Així mateix, consent expressament que les seves dades siguin utilitzades per remetre-li informació sobre les nostres activitats, novetats i serveis per qualsevol mitjà, inclòs sms o correu electrònic i per rebre convocatòries de la secció sindical del teu municipi. Les seves dades únicament es conservaran en tant mantingui la relació d’ afiliació.

Igualment li informem que les seves dades seran comunicades a l'Agència Tributària per al correcte compliment de les obligacions legals i a les Entitats Bancàries corresponents.

Vostè garanteix que les dades aportades són veritables, exactes, complets i actualitzats, sent responsable de qualsevol dany o perjudici, directe o indirecte, que pogués ocasionar-se com a conseqüència de l'incompliment de tal obligació.

Podrà exercitar els seus drets d'accés, recticació de les dades inexactes o , si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre altres motius, les seves dades no siguin necessaris per a les finalitats que van ser recollits, cancel·lació i/o oposició així com en determinades circumstàncies, sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, Per tal fi podra remetre un escrit amb la referencia “Protecció de Dades”, juntament amb la fotocòpia del seu DNI a la següent adreça: C/ Caps Nº 43, baixos, Barcelona 08010 o via correu electrònic a sindicatdellogateres@gmail.com


patata

x

web

 

Si conèixes alguna persona que està interessada en afiliar-se, però no té conexió a internet, pots descarregar-te el formulari d’afiliació per imprimir aquí.

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca