Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Nos quedamos. Chocolatada popular buzoneo en Gràcia.

febrero 3 2018 a 10:30 - 14:00

embustiada

Des de l’Oficina d’Habitatge de Gràcia, el Sindicat de Llogaters i Llogateres de Barcelona, el col·lectiu Gràcia on Vas i el Moviment Popular de Gràcia, us volem convidar a participar d’una activitat i acció estratègica per la lluita contra l’expulsió de veïnes i veïns del barri de Gràcia i Camp d’En Grassot.

L’activitat que us proposem serà el dia 3 de febrer a les 10.30h a Plaça Revolució, i constarà de dues activitats:

Xocolatada popular i explicació de la feina dels col·lectius: us convidem a esmorzar xocolata i explicar-vos l’activitat que desenvolupem els tres col·lectius

Bustiada (popularment conegut com «buzoneo») per fer difusió de passavolants on expliquem la problemàtica de la compravenda especulativa de blocs sencers i l’expulsió dels llogaters.

L’objectiu d’aquesta activitat és fer arribar informació a tots els habitants que visquin en pisos de propietat vertical (on tot el bloc és d’un únic propietari) del barri sobre la problemàtica existent a la ciutat: és cada cop més una tendència creixent a especular amb els lloguers, bé augmentat els preus de forma abusiva, o bé procedint a buidar els pisos per revendre’ls a un preu més alt (maniobra sovint perpetuada pels anomenats fonts voltor). Volem, per tant, fer difusió d’aquesta problemàtica entre els potencials afectats, i convocar a aquells que se sentin interpel·lats a una assemblea per procedir a organitzar una resistència veïnal i llogatera contra la pressió a abandonar el barri.

Necessitem totes les vostres forces i mans! Com més siguem, podrem arribar a fer difusió a més blocs de pisos. Després de prendre xocolata, ens organitzarem per grups i zones, i repartirem els passavolants a les bústies dels edificis. Totes anirem equipades amb un xaleco groc (us agrairíem que si en teniu, en portéssiu), així com celo o material per penjar cartells.

embustiada

Mostra els detalls

Data:
febrero 3 2018
Hora:
10:30 - 14:00
Categoria d'Esdeveniment:

Recinte

Plaça Revolució

Si continuas navegando por este sitio web aceptas las galletas. Más información

La configuración de las galletas de este web está definida como "permite galletas" para poder ofrecerte una mejor experiencia de navegación. Si continuas utilizando este sitio sin canviar la configuración de galletas o bien haces clic en "Apceptar" entendemos que estás de acuerdo.
Política de cookies

Tanca