Novetats web

El nostre web està en constant evolució, igual que ho està el Sindicat. Amb el web intentem donar resposta als esdeveniments, mostrant les nostres posicions, les nostres lluites, les nostres victòries. Però també volem que el web sigui una eina pràctica per a tothom que s’organitza al Sindicat: argumentaris, mapes, manuals, enllaços… LListem aquí algunes de les novetats del web.

A l’Assemblea d’Inquilines hem ideat fa uns mesos un petit butlletí per publicitar els casos que guanyem. L’editem en paper i el repartim entre les nostres veïnes. Es diu “La Llogatera” i ens fa molta il·lusió quan surt. En aquest nou apartat anirem penjant tots el números que fem perquè tothom se’ls pugui descarregar i fer-ne còpies.
El Sindicat s’estén i estem creant noves seccions a diferents municipis de l’àrea metropilitana i més enllà. El nou apartat de territori és un directori per poder contactar amb les seccions. En falten! N’hi ha vàries en procés de creació. En breu les penjarem.
Molta gent ens pregunta d’on traiem el recursos, com ens financem, si som autònoms o no. L’autogestió és central per al Sindicat. En aquest document expliquem com aconseguim i com ens gastem els diners. Els detalls del pressupost anual s’exposen a totes les assemblees d’afiliades.

En aquest apartat podràs llegir els documents de les assemblees del Sindicat. Ara només hi tenim els documents de la IIa Assemblea d’Afiliades. En ella s’hi van prendre acords com:

  • Com entenem el moviment per l’habitatge més enllà del Sindicat
  • L’aprovació d’un protocol de portaveus perquè entre altres coses no es puguin presentar a cap candidatura després de dos anys de ser portaveus
  • Acords per ampliar els protocols de l’Assemblea d’Inquilines amb canvis com la negociació col·lectiva o l’organització dels blocs
  • Acords sobre les persones alliberades tan per garantir la mínima dignitat laboral com per evitar la possible burocratització
  • Pla d’extensió territorial i creació de noves seccions sindicals

A més dels documents de l’assemblea d’afiliades també anirem penjant els documents de les plenàries que es fan cada mes o dos mesos. En part per transparència, en part perquè qui no hi pugui assistir pugui anar seguint els debats.

Si us hi heu fixat, hem canviat el nostre logo! Ja no diu més “Sindicat de Llogaters” sinó “Sindicat de Llogateres”. Utilitzem així el femení genèric. Més que res, que ens hem adonat que a les assemblees som majoria dones i volíem que es reflectís.

Si heu d’utilitzar el logo per pancartes, cartells o octavetes, teniu aquí el nou logo amb les seves diferents versions.

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.
Política de cookies

Tanca