Participa!

Ens organitzem a través quatre comissions de treball.
Les comissions es solen reunir cada setmana o cada quinze dies. Tenim debats polítics sobre el que es necessita a cada moment i repartim les tasques.

Continguts

S’encarrega de l’elaboració de contingut i argumentari del Sindicat, de campanyes i proposta política; assistència a xerrades i col·loquis, assistència a reunions amb altres organitzacions socials/polítiques; acompanyament del portaveus i elaboració d’informes.

Vull participar

Acció Sindical

S’encarrega de la rebuda de conflictes de persones llogateres amb la propietat, de l’acompanyament de les negociacions entre elles, de l’organització de les assemblees de llogateres. També, de l’atenció a persones llogateres amb necessitat d’assessorament jurídic o tècnic; coordinació de grups i professionals que ens ajuden en l’assessorament jurídic i tècnic; gestió de la base de dades de les persones amb problemàtiques ateses o per atendre.

Vull participar

Política de privacitat

Comunicació

S’encarrega de la gestió de xarxes, gestió del contacte amb la premsa i agenda dels portaveus, gestió de la web, estructura digital, gestió del correu electrònic i estratègia de comunicació.

Vull participar

Política de privacitat

Organització i Extensió

S’encarrega de les finances (quotes, tresoreria, etc); de la gestió de la base de dades dels afiliats i les afiliades i derivació a altres comissions; convocatòria i organització de les assemblees i de l’execució i organització de mobilitzacions, accions i actes propis del Sindicat, així com de vetllar pel funcionament de l’estructura participativa. També s’encarrega de la coordinació i contacte amb altres entitats de barri de Barcelona; coordinació i contacte amb altres entitats de la resta del territori (resta de Catalunya i Espanya); coordinació i contacte amb altres entitats de la resta del món; coordinació i contacte amb organitzacions polítiques; benvinguda (recollida de dades i noves incorporacions).

Vull participar

Política de privacitat

Assemblea d’inquilines

Davant l’apujada abusiva de lloguers neix aquesta campanya per dur a terme estratègies col·lectives per lluitar contra aquesta problemàtica. L’assembla d’afectades es reuneix cada 15 dies. Consulta calendari i horaris aquí.

sindicat llogaters sindicato inquilinos barcelona

 

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.
Política de cookies

Tanca