Una família de Molins de Rei resisteix per quedar-se a casa seva

Malgrat les pressions del propietari, la Nerea i el Carlos resisteixen a casa seva obstinades a no deixar-la abans de seure amb la propietat. No estan soles, tenen el Sindicat.

La família de la Nerea i el Carlos van entrar a viure a un pis a la primavera de 2016. A finals del mateix any, van començar a aparèixer humitats importants a la seva llar. Després de queixar-se al propietari, el senyor Luis Siñol Monné, aquest va refusar de males maneres fer cap tipus de reparació, inclús reptant-los a anar a judici. La Nerea i la seva família van encetar un plet davant la negativa de la propietat, que els va acusar d’haver provocat les humitats; però després de diversos peritatges, s’ha reconegut la responsabilitat de la propietat. A més, compten amb la declaració d’insalubritat del pis per part de l’Ajuntament, així com una inspecció per part de la ITE de la Generalitat. En la sentència del judici, es va donar la raó a les llogateres, reconeixent que les humitats eren causa d’un mal tancament de la terrassa, el qual s’havia fet sense el permís de la comunitat que en tot moment s’ha situat de banda de la família de la Nerea.

Però això no és tot. En nom de la propietat han actuat les nebodes del senyor Siñol, Carme i Francesca Figueras, les quals han intimidat a la família i han provat d’accedir al pis malgrat la prohibició expressa de les veïnes (recordem que el domicili és inviolable per dret i la propietat no pot entrar quan li plagui). Encara més, són membres molt ben relacionats de la vila, essent una d’elles, na Carme Figueras, ex-regidora del PSC a la ciutat, ex-consellera de Benestar i Família  i dona de l’actual diputat del PSOE José Zaragoza, la família del qual és ben coneguda a Molins de Rei, on hi té diverses propietats.

La resposta davant les queixes públiques de la Nerea a xarxes socials, que s’han elevat fins al PSC local, ha estat la negació i el bloqueig, tot i tenir el suport dels seus veïns. Per això, s’han unit al Sindicat de Llogateres per elevar la seva veu, comptar amb el suport de l’assemblea i anunciar que no marxaran de casa. Com tantes altres famílies, la Nerea i el Carlos es troben fora de contracte, pagant el lloguer igualment, com a mostra ferma de que no pensen marxar de casa seva, i menys després de la deixadesa i les males formes de la propietat. L’única sortida que li queda al senyor Luis Siñol i a les seves nebodes és seure a negociar amb el Sindicat.

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.
Política de cookies

Tanca